Scandinavian attitude

Category: Apartment
Location: Tashkent
Year: 2017
Status: Implementation
Area: 80 sq.m

Project group:
Artistic Director: Zaur Mansurov
Art director: Zaur Mansurov
Designer: Dalil Azizov

Task:
квартира для молодой семьи
Сделано:
The layout of the apartment is built on the principle of open space, that is, open space. From the hall you immediately get into the living room, combined with the kitchen. The interior in the style of minimalism combines functionality and noble simplicity, which contributed to the concise shape, neutral colors and carefully chosen decor.

The dining area accommodates 6 people, in addition, the window has an extra bar counter for 2 people, where you can spend time with a cup of coffee and enjoy the evening sunset.

At the table there is a soft seating area with a corner sofa and an elegant Versanora Arquer floor lamp. The velor armchair of noble blue color has become a color accent on the background of light colors.

Blue color, but with a different texture, we used in the master bedroom. Here it is in harmony with the light wood. In the bedroom you can see the elements of high-tech, such as a chandelier and additional lamps. As for the nursery, here we have tried to create the most cozy and functional space in which the child will feel comfortable. Light walls and plain furniture dilute bright posters, children's books and toys, what else does a child need to be happy.